(FOTO) TOP 4 MOMENTA EXIT FESTIVALA: Svi su želeli sliku sa Nikolom Teslom!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) TOP 4 MOMENTA EXIT FESTIVALA: Svi su želeli sliku sa Nikolom Teslom!

Osim po muzici, Exit festival je poznat i po odličnoj zabavi i brojnim zanimljivostima na Tvrđavi

Najveća žurka na Petrovaradinskoj tvrđavi polako se bliži kraju, a osim po odličnoj muzici, Exit festival ostaće upamćen i po sledećim zanimljivostima:

1. I Nikola Tesla je posetio Exit

Jedan od najpoznatijih Srba našao je svoje mesto i na Exit festivalu. I to na genijalan način, kakav je i on sam bio. Posetioci su mogli da se fotografišu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nikolom Teslom čiji je lik bio napravljen od kartona.

2. S vremena na vreme, preterivalo se sa pićem

Dešavalo se da mladi posetioci festivala nisu dovoljno brinuli o svom zdravlju, pa su neretko završavali spavajući gde god bi stigli, po uticajem alkohola i umora.

3. Toboganom na stejdž

Zašto ići pešaka ili se spuštati niz stepenice, kada možete da "skliznete" niz tobogan, koji je bio toliki hit da su posetioci ispred njega strpljivo čekali u redovima.

4. Mnogo ljubavi

Jer to je ipak najvažnije! A Petrovaradinska tvrđava je ove godine odisala dobrom atmosferom u kojoj su uživali kako zaljubljeni parovi, tako i prijatelji, na sve strane.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.