Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Dečak bez ruku osvojio zlato u plivanju

Šestogodišnji Ismail Zulfić iz Zenice, dečak rođen bez ruku, je pre nekoliko dana na Devetom regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom osvojio zlatnu medalju za plivački klub Spid. Od dečaka koji je imao fobiju od vode i koji aktivno koristi samo jednu nogu u plivanju, Ismail je postao heroj nacije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak bez ruku osvojio zlato u plivanju (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2017

Bosna i Hercegovina imaju novog heroja!..Ismail Zulfić, šestogodišnji dečak iz Zenice, pobednik je regionaldnog takmičenja u plivanju sa osobe sa invaliidtetom koje je održano u Hrvatskoj...Ismail je rođen bez ruku, sam je naučio da pliva, pobedio je fobiju od vode, a njegovo herojstvo je još...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.