Izvor: Beta OMS, 31.Okt.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FORMULA 1 – VELIKA NAGRADA USA (OSTIN, TEKSAS) – SAMO NA SPORT KLUBU

SK 1, NEDELJA, 2. NOVEMBAR, 21 SAT, DIREKTAN PRENOS Na stazi u Ostinu, glavnom gradu Teksasa, nastaviće se dvoboj vozača Mercedesa Nika Rozberga i Luisa Hamiltona za šampionsku titulu. U međuvremenu, glavni u timu su rekli da važi pravilo sa početka sezone – da neće biti timskih naredbi i da će pustiti majstore svog zanata da se bore.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Borba za F1 tron: Dva kandidata i 20 krivina u Teksasu

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

Na stazi u Ostinu, glavnom gradu Teksasa, nastaviće se dvoboj vozača Mercedesa Nika Rozberga i Luisa Hamiltona za šampionsku titulu. Trka je na programu u nedelju od 21 sat, uz direktan prenos na Sport klubu...U međuvremenu, glavni u pomenutom timu su rekli da važi pravilo sa početka sezone –...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.