FK Novi Pazar podnosi tužbu protiv Pantića

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jan.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Novi Pazar podnosi tužbu protiv Pantića

Novi Pazar – Na hitnom zasjedanju Upravnog odbora FK Novi Pazar, donijeta je odluka o podnošenju krivične prijave protiv Željka Pantića, novinara lista Danas, za raspirivanje rasne, vjerske i nacionalne mržnje kao i narušavanje ugleda Kluba. Svi u klubu i gradu smo zgroženi retnohuškačkom retorikom gospodina Pantića koji je na svaki mogući način, na televiziji KCN u emisiji Dejana Anđusa, pokušao da omalovaži i diskriminiše naše navijče i građane Novog Pazara. Sigurni smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << gospodin Pantić nikada nije gledao utakmice Novog Pazara a još manje boravio u Novom Pazaru. Da je tako ne bi izgovarao katastrofalne reči “klanje“, “naša teritorija“ i druge šovinističke izraze. Da je gospodin Pantić ikada pročitao i jedan tekst o FK Novi Pazar znao bi da u našem timu imamo 18 igrača pravoslavne vere od kojih većina nekoliko godina žive i treniraju u Novom Pazar i koji na svakom koraku govore o srdačnosti i dobronamernosti Novopazaraca. Njegovo je pravo da govori šta želi i kako želi ali FK Novi Pazar ubuduće neće govoriti o ovakvim ljudima i sigurni smo da će od sada svako povesti računa šta, gde i kako govori o našem i drugim klubovima. (Rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Poseta francuskog diplomate Gradskoj upravi Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jan.2015

  Novi Pazar – Šef Kabineta gradonačelnika Novog Pazara Fahrudin Mekić i pomoćnik gradonačelnika Fevzija Murić primili su danas u Gradskoj upravi gospodina Patrika Robera, prvog sekretara Ambasade Republike Francuske u Srbiji, u okviru njegove redovne radne posete našem gradu i regionu. Domaćini...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.