FIRMA KRSTIĆ: Panjići umesto sedišta u GSP!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIRMA KRSTIĆ: Panjići umesto sedišta u GSP!

Sramno je ući u ovakav autobus! I onda nam oni prodaju neku priču o evropskom standardu zbog kojeg su uveli „bus-plus“, kažu putnici

BEOGRAD - Ko to tamo peva!

U jednom autobusu GSP koji regularno vozi po Beogradu sedište je poduprto cepanicom umesto metalnim nosačem!

Objavljena je fotografija putnika na kojoj se vidi autobus koji više liči na vozilo iz filma „Ko to tamo peva“ nego na vozilo koje bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smelo da se nađe u saobraćaju.

- Sramno je ući u ovakav autobus! I onda nam oni prodaju neku priču o evropskom standardu zbog kojeg su uveli „bus-plus“. Pa ko će da sedne na ovo, i kako da im uopšte platimo kartu kad imamo ovakvu uslugu?! Bitno je da ulazi kontrola i da samo čekaju da nam napišu kazne, a za ovu sramotu nikoga nije briga - rekao je jedan od razjarenih putnika.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.