FAS kreće noćas posle zastoja u snabdevanju delovima

Izvor: Press, 13.Maj.2013, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAS kreće noćas posle zastoja u snabdevanju delovima

Kao posledica prošlonedeljnih dogadjaja, fabrika Maserati u Grugljasku u Italiji, koja posluje u okviru FIAT Grupe, jutros je bila prinudjena da zaustavi svoju proizvodnju, kao rezultat neuspeha kompanije Selmat Grup da ispuni svoje obaveze u snadbevanju delovima.   
Grupa Selmat, sa sedištem u Torinu, proizvodi plastične delove za automobile.   
Ove nestašice u snadbevanju su takodje rezultirale prekidima rada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u FIAT-ovoj fabrici u Kragujevcu, kao i u Iveco fabrici u Madridu, gde su aktivnosti obustavljene od petka.   
Takodje i ostale fabrike u Evropi su pod rizikom od zaustavljanja aktivnosti u narednom periodu.   
Ovakva situacija prouzrokuje izuzetno značajnu štetu kompaniji FIAT Grupe, kao i drugim kompanijama dobavljačima, koje uspevaju da poštuju svoje zadate rokove.   
Nekoliko hiljada radnika je takodje bilo obuhvaćeno ovom situacijom i danas i prošlog petka.   
Ova ozbiljna situacija, koja je već duže vreme nerešena, jasno daje povoda za zabrinutost za budućnost odnosa izmedju FIAT-a i dobavljača, i neizbežnim posledicima po radnike.   
Tokom poslednih nekoliko nedelja, nekoliko FIAT-ovih fabrika je bilo primorano da obustavi proizvodnju, kao rezultat propusta kompanije Selmat Grupe da ispuni svoje obaveze isporuke.   
"što se tiče fabrike kompanije FAS u Kragujevcu, nastavak proizvodnih aktivnosti je očekivan još večeras, sa početkom treće smene", navedeno je u saopštenju FIAT Grupe.
Pogledaj vesti o: Maserati,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FAS kreće noćas poslije zastoja u snabdijevanju dijelovima

Izvor: Capital.ba, 13.Maj.2013

TORINO, FIAT Grupa saopštila je da će fabrika u Kragujevcu, poslije zastoja zbog nedostatka dijelova, nastaviti sa radom večeras sa početkom treće smjene, ali je nastavak rada njenih fabrika u ..

Nastavak na Capital.ba...

Prekid u snadbevanju Selmat Group prouzrokovao zastoje u Fiat fabrikama

Izvor: Moto.rs, 14.Maj.2013, 09:45

Ove nestašice u snadbevanju su takođe rezultirale prekidima rada u Fiat-ovoj fabrici u Kragujevcu, kao i u Iveco fabrici u Madridu, gde su aktivnosti obustavljene od petka. Takođe i ostale fabrike u Evropi su pod rizikom od zaustavljanja aktivnosti u narednom periodu. Ovakva situacija...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.