Evropa i nacionalizam: Vodič kroz države

Izvor: Danas, 27.Maj.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropa i nacionalizam: Vodič kroz države

Getty ImagesDesničari se nadaju jakom bloku u Evropskom parlametnu Nacionalističke stranke i partije krajnje desnice na izbore za Evropski parlament gledali su kao na priliku za uspon. Za sada je očigledno da je tu priliku iskoristila francuska ekstremno desničarska stranka Nacionalno okupljanje koju vodi Marin le Pen. Ta stranka osvojila je 0,9 odsto glasova više […] Članak Evropa i nacionalizam: Vodič kroz države se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropski izbori i nacionalizam: Vodič kroz države

Izvor: B92, 27.Maj.2019

Stranke desnice postigle su mešovite rezultate na izborima za Evropski parlament...Nacionalističke stranke i partije krajnje desnice na izbore za Evropski parlament gledali su kao na priliku za uspon...Za sada je očigledno da je tu priliku iskoristila francuska ekstremno desničarska stranka Nacionalno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.