Evo koliko žene mogu da izdrže bez seksa!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koliko žene mogu da izdrže bez seksa!

Nećete verovati koliko neke dame, koje su se ostvarile kao majke, mogu da izdrže bez akcije u krevetu…

Istraživanje portala “Family Circle” o seksu, u kojem su učestvovale 553 mame različitih godišta, došlo je do potpuno neverovatnih i šokantnih rezultata, prenosi "Super žena".

Pokazalo se da 32 odsto majki, koje imaju stalnog partnera i barem jedno dete, nisu imale seksualne odnose i po nekoliko godina. Međutim, tu nije kraj lošoj statistici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Čak 36 odsto žena je otkrilo da je od poslednjeg seksa prošlo nekoliko meseci, 27 odsto ​​je izjavilo da se radi o nekoliko sedmica, a samo pet odsto je imalo seks u poslednjih nekoliko dana.

Stručnjaci upozoravaju da, iako su žene prenatrpane obavezama, što otežava užitak u seksualnim aktivnostima, tolike pauze mogu da budu veoma loše kako za odnos sa partnerom, tako i za zdravlje i raspoloženje.

Ove zaključke je nedavno potvrdilo i jedno drugo britansko istraživanje, otkrivši da je seks bar jednom sedmično ključan za srećan brak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.