Evo ko je dobio najveći honorar u Zadruzi 2

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je dobio najveći honorar u "Zadruzi 2"

Iako je više od tri stotine njih potpisalo ugovore i snimilo profile za ulazak u "Zadrugu 2", samo njih 45 biće pozvano da za nekoliko dana uđu na impozantno imanje. Ovih dana među potencijalnim učesnicima vlada neizvesnost.

Produkcijski tim Željka Mitrovića dva dana pred početak rijalitija definitivno će pozvati one koji će se useliti u "rijaliti na vodi". Najzvučnija imena srpske javne scene čuvaju se u tajnosti, a ostalih nekoliko stotina javnih ličnosti s nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << očekuju danas ili sutra "poziv koji se ne odbija".

Kako saznaje "Scena", magazin koji izlazi četvrtkom uz "Blic", za sada je najbolje prošla Luna Đogani. Kako se priča, ona će na mesečnom nivou zarađivati 12.000 evra, bez mogućnosti da novčano bude kažnjena, jer joj je to "došlo glave" u prethodnoj sezoni. Deo honorara tražila je unapred.

U rijaliti bi trebalo da uđe i njen bivši dečko, Nenad Marinković Gastoz, ali i njegova bivša devojka Naida Gadžo, pa bi to mogao da bude kobni trio u novoj sezoni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.