Evo kako da preporodite svoju vezu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako da preporodite svoju vezu

Ako vam se veza slama pod teretom stresne svakodnevice, pokušajte ponovo da uspostavite ravnotežu pomoću ovih jednostavnih savjeta.

Danas je većini parova veoma teško da održe vezu zdravom. Međutim, ako volite, poštujete i razumijete svog partnera, onda treba zajedno da radite na očuvanju vaše veze, a kada udružite snage, to onda i nije toliko težak zadatak.

Donosimo vam četiri savjeta koji će vam biti od koristi.

Veoma je važno da vrijeme koje provodite >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zajedno bude kvalitetno iskorišćeno. Na taj način ćete održati svoju vezu zdravom i uspostaviti ravnotežu u odnosu. Naravno, preduslov je da ljubav još uvjek postoji između vas, piše Telegraf.

Odmor od svakodnevnih obaveza i gustog rasporeda će vam omogućiti da uživate u druženju. Nećete razmišljati o poslu i moći ćete se da se fokusirate jedno na drugo.

Obavljanje kućnih poslova zajedno je sjajan način da se povežete s partnerom. Takođe, oslobodićete se stresa koji nosi spoznaja da sami morate da uradite. Od timskog rada ćete oboje imati koristi i osjećaćete se voljenim.

Važan faktor zdrave veze je da održavate zdrav i pozitivan odnos s roditeljima vašeg parnera. Posjećujte ih barem jednom mjesečno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.