Eva Longorija stavila katanac na svoj restoran

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija stavila katanac na svoj restoran

Glumica Eva Longorija navodno je privremeno zatvorila svoj klub-restoran "Eva" u Las Vegasu, kako bi uštedela novac za njegovo ponovno pokretanje.

Mesecima je Longorija pokušavala da spasi svoj klub i restoran "Eva" u Las Vegasu, ali je na kraju bila prinuđena da ga zatvori zbog velikih dugovanja.

Međutim, Eva ne želi da odustane od ugostiteljskog posla, te se nada da će uskoro ponovo sakupiti novac i pokrenuti posao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Eva Longorija stavila katanac na svoj restoran

Izvor: S media, 14.Jul.2011

Eva Longorija je morala da zatvori svoj restoran jer je upala u dugove...Glumica Eva Longorija navodno je privremeno zatvorila svoj klub-restoran "Eva" u Las Vegasu, kako bi uštedela novac za njegovo ponovno pokretanje...Mesecima je Longorija pokušavala da spasi svoj klub i restoran "Eva" u Las Vegasu,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.