Eva Longorija rešena da režira film

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija rešena da režira film

Eva Longorija nedavno je otkrila da je čvrsto rešila da jednog dana režira dugometražni film.

Očajna domaćica već se oprobala u režiji kada je radila kratki film "A proper Send Off", koji je tokom vikenda prikazan na festivalu "Glamour Reel Moments" u Holivudu.

Tada je i otkrila da je oduševljena režijom, te da planira da jednoga dana sama režira i celovečernji film.

"Režija vam definitivno daje više kontrole nad finalnim proizvodom. Kao glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vi se samo pojavite i budete lepi, izgovarate svoj tekst i to je to. Međutim, kada režirate imate kontrolu i nad montažom i muzikom, prosto nad celim proizvodom", istakla je glumica.

Povezane vesti: Fanovi izviždali Madonu na premijeri njenog novog filma

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Eva Longorija rešena da režira film

Izvor: S media, 30.Okt.2011

Eva Longorija otkrila je da je čvrsto rešila da jednog dana režira dugometražni film...Očajna domaćica već se oprobala u režiji kada je radila kratki film "A proper Send Off", koji je tokom vikenda prikazan na festivalu "Glamour Reel Moments" u Holivudu...Tada je i otkrila da je oduševljena...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.