„Eva Braun“ snimila spot za pesmu „Dan posle“

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2014, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Eva Braun“ snimila spot za pesmu „Dan posle“

POSLE trogodišnje diskografske pauze, grupa „Eva Braun“ snimila je spot za novu pesmu „Dan posle“. Članovi benda poručuju da su uživali u radu na ovom singlu, kojim najavljuju izlazak mini albuma. - Eksperimentisali smo sa zvukom i poigrali se čak i sa elektronikom, pa se nova pesma mnogo razlikuje od svega što smo do sada stvarali - izjavio je Goran Vasović Vaske, frontmen „Eve Braun“. - Veoma smo zadovoljni rezultatom, ali i dosadašnjim reakcijama publike. Pesma „Dan posle“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je najava za mini album koji ćemo objaviti na proleće. A da li će sve pesme biti takve, nisam siguran. Videćemo kuda će da nas odvede kreativni proces. Bend je prošle subote, posle mnogo vremena, održao koncert u rodnom Bečeju, u „Klubu 4“. U narednom periodu „Eva Braun“ će nastaviti da radi na novim pesmama, tokom jeseni će biti koncertno aktivna, a u novembru očekuje ih i veliki beogradski koncert.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Eva Braun - "Dan posle" (VIDEO)

Izvor: B92, 12.Sep.2014

Odmah po objavljivanju singla ,,Dan posle" ​na Deezer muzičkom servisu, Eva Braun je snimila i spot za ovu pesmu kojom najavljuje EP čiji se izlazak očekuje na proleće...Autor spota za "Dan posle" je Aleksandar Marić koji potpisuje i ranije video radove Eve Braun, spotove za pesme "Kamene ruže",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.