Erdogan s Putinom o letovima iz Rusije za severni Kipar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2022, 18:19

Erdogan s Putinom o letovima iz Rusije za severni Kipar

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da je razgovarao sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom o mogućim direktnim letovima iz Rusije za severni Kipar, izvestila je danas TV stanica NTV.

"Letovi iz Rusije dali bi podršku tamošnjoj ekonomiji i omogućili potencijalni prihod od turizma", rekao je turski lider.

Erdogan je rekao da bi Ankara bla zadovoljna ako bi krenuli direktni letovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Rusije za Tursku Republiku Severni Kipar.

"Porast turizma doveo bi do ozbiljnog skoka u ekonomiji", dodao je.

Turski mediji preneli su da je ministar saobraćaja kiparskih Turaka rekao da su dve ruske avio-kompanije zainteresovane za letove do novog aerodroma Erkan, koji će biti otvoren 15. novembra.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdoan s Putinom o letovima iz Rusije za sjeverni Kipar

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2022

​ISTANBUL - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan izjavio je da je razgovarao sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom o mogućim direktnim letovima iz Rusije za sjeverni Kipar, izvijestila je danas TV stanica NTV.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Erdogan: "Svetski lideri treba da razgovaraju sa Putinom"

Izvor: Blic, 22.Sep.2022

"Svetski lideri" treba da razgovaraju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom "i otvore vrata sveta", izjavio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.