Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi preko penala do četvrtfinala

Fudbaleri Engleske posljednji su učesnici četvrtfinala, nakon što su poslije boljeg izvođenja penala izbacili Kolumbiju Nakon regularnih 90 minuta bilo je 1:1.

Produžeci nam nisu donijeli promjenu rezultata pa su o pobjedniku odlučili jedanaesterci.

Reprezentacije Kolumbije i Engleske sastale se u posljednjem meču osmine finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Nakon 30 minuta produžetaka, i Kolumbija i Engleska su imale po nekoliko izglednih prilika, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ko ide na megdan Šveđanima saznali smo tek nakon izvođenja jedanasteraca.

U prvih 90 minuta, gledali smo blijedo izdanje Engleske, koja je jedini pogodak postigla u 57. minuti kada je Kejn bio siguran sa bijele tačke.  U 93. minuti Mina je postigao sjajan gol za Kolumbiju nakon kornera.

Garet Sautgejt izveo je najjači sastav na teren, sa Džesijem Lingardom, Bamidele Alijem, Rahimom Sterlingom i Harijem Kejnom u samom špicu.

Hose Pekerman, s druge strane, od starta nije mogao računati na nedovoljno oporavljenog Hamesa Rodrigesa, koji je utakmicu pratio sa tribina.

Golove za Kolumbiju postigli su Falkao, Kuadrado i Muriel, dok je Uribe pogodio prečku, a Pikford je odbranio Baki.

Golove za Englesku postigli su Kejn, Rašford, Tripijer i Dijer, a Ospina je izvrsnum reakcijom odbranio penal Hendersonu.rodužeci nam nisu donijeli promjenu rezultata pa su o pobjedniku odlučili jedanaesterci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Skinuto prokletstvo, Engleska u četvrtfinalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2018

Imamo poslednjeg učesnika četvrtfinala!..Poslednji četvrtfinalista na ovom Mundijalu biće reprezentacija Engleske koja je nakon boljeg izvođenja penala uspela da savlada Kolumbiju na penale. Nakon regularnog dela i nakon 120 minuta bilo je 1:1, posle penala 4:3!..U četvrtfinalu igraće protiv reprezentacije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.