Eminem će igrati boksera u novom filmu

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eminem će igrati boksera u novom filmu

Slavni reper Eminem pojaviće se u ostvarenju "Southpaw", u kome će tumačiti ulogu bivšeg boksera, koji pokušava da povrati slavu.

Nakon uspeha filma "Osam milja", Eminem će se još jednom pojaviti na velikom platnu, i to u ulozi bivšeg boksera, koja je takođe inspirisana detaljima iz života poznatog repera.

Priča govori o popularnom bokseru koji se suočava sa tragedijom, nakon čega pokušava ponovo da se vrati na vrh i obezbedi ugodan život za sebe i svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ćerku.

Snimanje je trebalo da počne u januaru sledeće godine, međutim, produkcijska kompanija "Dreamworks" odustala je od projekta, tako da tačan datum početka snimanja još uvek nije poznat.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 14.Avg.2011, 03:15

Eminem igra boksera; Doli Parton: Slaba sam na muškarce, ali verna svom mužu; Novi album „Koldpleja“ krajem oktobra u prodaji; Čarli Šin nedostaje zvezdi serije „Dva i po muškarca“; Treći film o Bridžit Džons..Eminem igra boksera..Slavni reper Eminem pojaviće se u ostvarenju „Southpaw",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.