Eminem: Umalo nisam umro od lekova

Izvor: Blic, 22.Jun.2010, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eminem: Umalo nisam umro od lekova

Američki reper Eminem ispričao je da je bio toliko zavisan od lekova da je 2007. godine umalo umro do prekomerne količine lekova, preneo je danas magazin OK.

"Zbog svega što sam unosio u organizam, moj prag tolerancije postao je veoma visok. Stigao sam do momenta kada nisam mogao ni da prebrojim koliko sam tableta uzeo", rekao je 37-godišnji reper u intervjuu emisiji Akses Holivud.

Eminem je rekao da je novim albumom "Recovery" želeo da istraži svoju zavisnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Predozirao sam se 2007, oko Božića. Zamalo da umrem. Izvukao sam se, otišao kući i manje od mesec dana kasnije napravio istu grešku. Potom sam shvatio zašto sam se predozirao. Uplašio sam se i pomislio: 'Hej, potrebna mi je pomoć. Ne mogu sam ovo da rešim'", rekao je poznati reper.

Na pitanje kako je uspeo da prevaziđe probleme i ostane "čist", Eminem je naveo da se umorio od načina na koji je do tada živeo.

"Morao sam da sve sagledam i shvatim da je to bila moja greška. Da preuzmem odgovornost za način na kojim sam živeo i prestanem da okrivljujem druge", naveo je.

"Najteže je da priznate da imate problem. Niko ne želi da prizna da nema kontrolu nad nečim", dodao je Eminem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.