Emina Jahović se odmara za sve pare

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović se odmara za sve pare

Pevačica sa suprugom i decom uživala u Bodrumu, gde je bila i na koncertu najveće turske zvezde Sezen Aksu

Emina Jahović s porodicom uživala je u ekskluzivnom turskom letovalištu.

Pevačica je na Tviter okačila fotke iz Bodruma, gde se danju sa sinovima provodila na plaži i u vožnji gliserom.

A kako ovo mesto, smešteno na istoimenom poluostrvu, nije poznato samo po lepoti, čistoj vodi i izuzetnim plažama već i po noćnom provodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Emina s Mustafom nije propustila ni aktuelna večernja dešavanja. Posetili su i antički teatar kako bi prisustvovali nastupu najveće turske zvezde Sezen Aksu, čiji su albumi rasprodati u više od 40 miliona primeraka širom sveta.

Da se sjajno provela, pevačica je potvrdila i za Kurir.

- U Bodrumu sam se zaista nauživala sedam dana. Planiramo da se još malo odmaramo u našoj kući u Godžeku, a krajem avgusta se vraćamo u Istanbul - rekla je Emina Jahović.

Čim se vrati, pevačica se baca na finalne radove na dugo očekivanom novom albumu, koji bi svetlost dana trebalo da ugleda do kraja septembra.

(M. K. V.)

zoom

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Emina Jahović se odmara za sve pare

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Pevačica sa suprugom i decom uživala u Bodrumu, gde je bila i na koncertu najveće turske zvezde Sezen Aksu OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.