Emina Jahović: Sad bih volela da imam i ćerkicu

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović: Sad bih volela da imam i ćerkicu

Emina Jahović Sandal kao da nije u sedmom mesecu trudnoće. Popularna pevačica i u poodmakloj trudnoći živi na relaciji Srbija - Turska pa tako za “Blic” priča o tome kako se oseća dok iščekuje rođenje svog drugog sina i o poslovnim planovima za sledeću godinu.

- Termin za porođaj mi je 5. marta, ali moram ranije da se porodim zbog prvog carskog reza, tako da će se beba roditi krajem februara - priča Emina, koja će drugi put postati majka.

Kako kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trudnoća joj ne pada nimalo teško, iako je beba koju nosi malo nemirnija od prvog sina.

- Nemam problema u trudnoći, ja sam tip koji toliko duboko spava da ništa ne može da me probudi. Doduše, ovaj drugi sin mi je malo nemirniji u stomaku od prvog, ali mislim da će biti mirniji kad izađe. Jer je Jaman sada užasno nemiran. Ako mlađi sin bude nemirniji od prvog, ne znam kako ću da izdržim - našalila se popularna pevačica koja se 2008. godine udala za tursku zvezdu Mustafu Sandala. Ona kaže da je priželjkivala još jednog sina, jer veoma voli mušku decu, ali se nada da će sledeći put postati mama jedne devojčice:

- Stvarno mnogo volim mušku decu. U stvari, ja volim svu decu, samo da su živa i zdrava, ali nekako znam sa dečacima. Muž zna da mi kaže ponekad: "Jao, kako se ti lepo igraš sa njim...”, tako da mi Bog daje onako kako želim i ja sam presrećna zbog toga. Naravno, volela bih da imam i devojčicu, da mogu da je sređujem i oblačim, ali ima vremena za treće dete - nada se Emina.

U prilog tome da je neumorna i kada je u pitanju njena karijera najbolje govore Eminini planovi koje je spremila za proleće. Naime, ona želi da odmah nakon porođaja promoviše i novi album.

- Mogu da se pohvalim da sam skoro završila svoj novi album. Imala sam napad inspiracije, sve pesme sam sama radila. Sve sam završila u poslednja dva meseca - pohvalila se Emina koja je trenutno u Beogradu.

Na pitanje kako na njenu muziku reaguje publika u Turskoj gde živi sa sinom i suprugom Emina kaže da su reakcije do sada bile pozitivne pa je rako počela dosta da sarađuje sa tamošnjim pevačima:

- Tekst na Turskom još uvek ne mogu da pišem, jer nisam još toliko dobra sa jezikom, ali komponujem za dosta njih. Dopadaju im se moje kompozicije. Imam još poslovnih planova za sledeću godinu. Moj novi album će izaći u septembru sledeće godine - otkriva Emina.

Takođe, ona nam je rekla da ima u planu još jedan zanimljiv projekat o kom ne želi puno da priča dok na proleće ne zaživi. Međutim, kaže da je pored toga uradila još jedan muzički format koji će u Turskoj krenuti da se prikazuje u oktobru sledeće godine.

- Na tome sam punim srcem radila proteklih godinu dana. Volela bih da to i neka televizija u Srbiji počne da prikazuje i nadam se da će biti prilike za to. Inače, meni je uvek draže kada sam ovde. Rođena sam u Srbiji i presrećna sam kad god sam ovde. Tamo mi je draže zbog porodice, zbog supruga, ali kada sam ovde, srce mi je puno, jer tamo osećam nostalgiju koju osećamo svi mi koji živimo u inostranstvu - priča pevačica.

Piše pesme i za muža

- Nisam radila samo za sebe, pisala sam i za druge izvođače. Radila sam za neke izvođače u Turskoj, kao i za svog supruga - kaže Emina Jahović čiji je muž Mustafa Sandal jedna od najvećih zvezda u Turskoj.

Povezane vesti: Žene će imati decu sve kasnije Maraja Keri čeka svoje prvo dete

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.