Ema Tompson: Odri Hepbern nije znala da peva i glumi

Izvor: Blic, 09.Avg.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ema Tompson: Odri Hepbern nije znala da peva i glumi

Jedna od holivudskih miljenica Odri Hepbern nije znala da glumi, peva i bila je neverovatno ljupka, izjavila je glumica Ema Tompson, prenosi “Telegraf”.

Tompsonova (51) piše scenario za rimejk filma "My Fair Lady” iz 1964. godine, u kojem je Hepbernova tumačila ulogu Elize Dulitl.

"Oduševilo me što ću to raditi jer mislim da treba da se napravi nova verzija. Film mi se ne dopada previše. Mislim da je Odri Hepbern neverovatno ljupka”, rekla je Tompsonova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Ljupkost je kapric bez oštroumnosti. To nije za mene. Plašim se da ona ne zna da peva i da ne zna stvarno da glumi. Sigurna sam da je bila očaravajuća žena – i, možda, da sam je poznavala, više bih uživala u njenoj glumi, ali nisam i ne uživam i to je sve", navela je glumica.

Ona je ocenila da je film dobio na kvalitetu zbog dizajna Sesila Bitona i glumca Reksa Harisona.

"Mislim da je (Odri Hepbern) dobila poene od muške strane... I bilo je vreme da se neobična uloga Elize ponovo obradi jer je to odlična uloga za ženu", rekla je Tompsonova.

U toku su pregovori sa Keri Maligan za ulogu Elize, a Hju Grant i Rupert Everet se pominju u vezi sa likom profesora Henrija Higinsa.

Tompsonova planira da da priči feministički prilaz. Ona je objasnila da je Elizu u filmu otac "prodao kao seksualnog roba".

Holivud je svakako verovao da Hepbernova zna da glumi, ukazuje "Telegraf" - bila je pet puta nominovana za Oskara, a 1954. je osvojila ovo priznanje u kategoriji za najbolju glumicu za film "Praznik u Rimu".

Što se tiče pevanja, međutim, Tompsonova je izgleda u pravu. Umesto Hepbernove, u filmu "My Fair Lady" pevala je sopranistkinja Marni Nikson.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.