Elzan Bibić pobednik 74. ulične trke u Ćupriji

Izvor: SandzakPress.net, 12.Okt.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elzan Bibić pobednik 74. ulične trke u Ćupriji

Atletičar Novog Pazara Elzan Bibić pobednik je 74. ulične trke u Ćupriji, koja je okupila 23 trkača iz pet država. “Trasa je odlična, a trka napreduje iz godine u godinu. Hvala svima koji su me bodrili, a posebno Draganu Zdravkoviću, Veri Nikolić i selektoru Edinu Zukoviću”, rekao je Bibić. On je stazu od 3.000 metara prešao za 10 minuta i tri sekunde, a tri sekunde posle njega u cilj je ušao drugoplasirani Osman Junuzović iz Bosne i Hercegovine. Među 19 atletičara u cilju, treće >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << mesto zauzeo je Slovenac Jan Kokalj sa 10 minuta i sedam sekundi. “Oduševljen sam brojem ljudi oko staze. Dogodine imamo jubilej i očekujemo još veći spektakl. Tu su bili svi koji vrede u Srbiji, ali i gosti iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Kenije”, kazao je direktor trke u Ćupriji Dragan Zdravković. (novosti)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Simovićeva i Bibić najbrži u Somboru na krosu RTS-a

Izvor: RTS, 12.Okt.2019

Na drugom takmičenju u završnoj seriji 29. krosa RTS-a na gradskom hipodromu u Somboru učestvovalo je 1525 trkača. . U 26 trka viđeno je mnogo talenata. Nadmetanje seniorki na tri kilometara završeno je trijumfom Teodore...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.