Elizabeta Kanalis ispala iz šoua  Ples sa zvezdama

Izvor: Blic, 28.Sep.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabeta Kanalis ispala iz šoua "Ples sa zvezdama"

Publika nije delila mišljenje žirija koji je pohvalio Elizabetu i njenog partnera Vala, pa je bivša devojka Džordža Klunija izbačena iz popularne emisije.

Elizabeta Kanalis, bivša devojka Džordža Klunija, i njen partner Val Čmerkovski, sinoć su napustili šou "Ples sa zvezdama". Žiri je pohvalio njihov napredak i ocenama ih je smestio na treće mesto, ali publika nije bila na njihovoj strani, pa ih je izbacila.

– Meni je velika nagrada sama činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što sam plesala na ovoj sceni i u ovoj emisiji. Bila je ovo divna avantura i hvala svima koji su zvali i podržavali mene i Vala – izjavila je TV-voditeljka i glumica.

Povezane vesti: Elizabeta Kanalis: Ne gladujem zbog Klunija Emisija "48 sati svadba" na Pinku sa novom voditeljkom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.