Električnim pendrekom napao policajca

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Električnim pendrekom napao policajca

Policija je uhapsila J.Z. iz Ostrova koji se nakon prijave za psihičko nasilje sukobio s policijom zbog čega je, između ostalog, upotrebljeno i vatreno oružje.

Incident u kome je J.Z. policajca udario električnim pendrekom, dogodio se u porodičnom domaćinstvu u Ostrovu, kada je policija došla na poziv zvog psihičkog maltretiranja.

Majka i baba J.Z. nasilnika su prijavile policiji, prenosi požarevački Radio Bum 93.

Po dolasku policije, J.Z. je pretio, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a jednog policajca je udario električnim pendrekom.

U odbrani je upotrebljeno vatreno oružje, napadaču je pucano u nogu, onesposobljen je i uhapšen.

J.Z. je kod sebe imao torbu, a policiji je rekao da je u njoj bomba. Kod osumnjičenog je nađen dinamit ručne izrade koji je poslat na veštačenje.

Nakon isteka pritvora od 48 sati osumnjičeni će biti predat istražnom sudiji.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.