Izvor: Politika, 29.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ekspo zim" i "Ski trevel ekspo"

Od sutra pa do 3. decembra, u halama 1 i 14 Beogradskog sajma, na površini od 5.000 kvadrata izlagačkog prostora, održavaju se tradicionalni 21. međunarodni sajam zimske sportsko-rekreativne opreme "Ekspo zim" i Prvi međunarodni sajam turizma "Ski trevel ekspo".

Ovi sajmovi su najveća smotra proizvođača zimske opreme, prilika za razmenu polovne opreme i objedinjenu ponudu najatraktivnijih turističkih aranžmana za predstojeću zimu i novogodišnje praznike. Izlagači će ponuditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << specijalne popuste za sportsku opremu, turističke aranžmane i putovanja.

Kako kaže Dragan Zečević, marketing menadžer i organizator, želja im je da najveći zimski sajam u regionu potpuno zaseni slična događanja u susednim zemljama; da na mapu Evrope postavi novi marker za sve svetske proizvođače zimske opreme, kao i za prodaju turističkih aranžmana i natera ih da sa specijalnom ponudom dolaze u Beograd još dugi niz godina.

Pored Ingemara Stenmarka, slavnog skijaša koji će otvoriti oba sajma, biće još puno događanja uz predstavljanje najvećih svetskih proizvođača motornih sanki koji će izložiti nove modele, kao i makete žičara na Kopaoniku i drugim planinama. I ovaj put će biti razmene zimske sportske opreme, što je osnova na kojoj je i nastao prvi zimski sajam turizma, kako je podsetio Anđelko Trpković, direktor sajma.

I. Dekanj

[objavljeno: 29.11.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.