Eksplozija u kafiću Ranka Radulovića! Kamere snimile napadača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u kafiću Ranka Radulovića! Kamere snimile napadača!

Sinoć, oko 23 sata i 45 minuta na ugostiteljski objekat Tani u Nikšiću bačena je eksplozivna naprava. 

Prema prvim informacijama tom prilikom niko nije povređen, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta.

Kako se saznaje eksplozivna naprava koju je bacila, za sada, nepoznata osoba koja je imala kapuljaču na glavi, a koju su snimile kamere, bila je u flaši. U tom trenutku u lokalu je bio samo stražar koji je čuo udar, izašao ispred lokala, video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << eksplozivnu napravu koju je odgurnuo nogom, a on se vratio i sklonio iza šanka.

Preko puta lokala bilo je parkirano policijsko vozilo, jer je policija zadužena za danonoćni nadzor lokala. Policija obezbeđuje lokal, a čeka se ekipa iz Podgorice.

Кafić "Tani", kako navode Vijesti, vlasništvo je Nikšićanina Ranka Radulovića, koji se nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu, koja je između ostalog planirala ubistva visokih policijskih funkcionera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.