Eksplozija u banci, blokiran centar Atine / FOTO

Izvor: B92, 19.Apr.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u banci, blokiran centar Atine / FOTO

Snažna eksplozija dogodila se u centru Atine, eksplozivna naprava je aktivirana u eksplozituri jedne banke, preneli su grčki mediji.

Kako se navodi, u 22.05 po lokalnom vremenu anoniman poziv je stigao u uredništvo jedne televizijske emisije i najavljena je eksplozija.

Bomba je bila podmetnuta u ulaz ekspoziture "Eurobanke", u zgradi u kojoj se nalazi i deo uprave te banke.

Nema podataka o povređenima, a prema navodima grčkih medija, pričinjena je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << materijalna šteta na zgradi u kojoj se nalazi banka i na okolnim objektima.

U anonimnom pozivu je rečeno da će bomba biti aktivirana 35 minuta kasnije i da se ljudi sklone iz okoline.

Po prvim informacijama koje je preneo sajt atinskog lista "Katimerini", na mestu eksplozije su nađeni ostaci torbe u kojoj je verovatno bila bomba kućne izrade.

Policija nastavlja istragu, a blokirane su centralne atinske ulice. Očevici su rekli da su na mestu eksplozije videli dve sumnjive osobe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA U BANCI Policija blokirala centar Atine zbog podmetnute bombe

Izvor: Blic, 19.Apr.2017

Zbog eksplozije bombe u ekspozituri jedne banke policija je večeras blokirala glavne ulice u centru Atine...Telefonskim pozivom uredništvu jedne popularne TV-emisije je najavljena eksplozija bombe podmetnute u ulaz ekspoziture "Eurobanke", u zgradi gde je i deo njene uprave...Osoba koja je to prenela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.