Eksplozija u Železari Smederevo VIDEO

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 16:41

Eksplozija u Železari Smederevo VIDEO

U Smederevskoj železari pre par sati došlo je do eksplozije, zbog čega se nad gradom nadvio crveni oblak dima i prašine.

Tim povodom zvanično su se oglasili i iz Smederevske železare.

"Tokom završne faze procesa puštanja u rad visoke peći broj 1, danas je u HBIS Group Serbia oko 14 časova, došlo je do eksplozije u toku procesa izlivanja visokopećne troske u livna polja", naveli su u odgovoru našoj redakciji iz kompanije HIBS i dodali:

"Ovom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niko nije povređen, a u incidentu nije zahvaćena oprema. Merna stanica u Radincu nije pokazala prekoračenje emisije u satnim vrednostima. Istaga je u toku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA U ŽELEZARI: Gust crveni dim širi se nad Smederevom (VIDEO)

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2023

Tokom završe faze procesa puštanja u rad Visoke peći broj 1, danas je oko 14 sati u smederevskoj železari došlo do eksplozije. Naime, eksplozija je usledila u toku procesa izlivanja visokopećne troske u livna polja. Kako se može videti na snimcima koji se šire mrežama, veliki crveni gusti dim...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Eksplozija u Železari HBIS u Smederevu, nema povređenih

Izvor: Danas, 30.Mar.2023

Kompanija HBIS objavila je da je danas oko 14 časova u Železari u Smederevu došlo do eksplozije u toku "procesa izlivanja visokopećne troske u livna polja", ali niko nije povređen.

Nastavak na Danas...

GRAĐANI SMEDEREVA UZNEMIRENI! Ogroman crveni oblak dima nadvio se nad gradom nakon EKSPLOZIJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023

Nad gradom se nadvio crveni oblak dima i prašine..U smederevskoj železari je danas, tokom završne faze procesa puštanja u rad Visoke peći broj 1, došlo do eksplozije u toku procesa izlivanja visokopećne troske u livna polja, saopštila je HBIS Group Serbia i navela da tom prilikom niko nije povređen....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.