Eksplozija u Šapcu: Muškarac se razneo bombom

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 14:52

Eksplozija u Šapcu: Muškarac se razneo bombom

Šapčanin M.M.(56), aktiviranjem bombe u podrumu stambene zgrade, u strogom centru grada, koja je nedaleko od šetališta i "Zelenog venca", oduzeo je sebi život.

Kada su lekari stigli na poziv policije, mogli su jedino da konstatuju smrt.

Stanari su čuli snažnu eskploziju o čemu su, oko 7,15 časova, obavestili policiju.

Prizor, posle aktiviranja bombe, bio je kao iz horora, kažu očevici.

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Šapcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uradio je uviđaj uz asistenciju policije. Tužilac je, kako saznajemo, naložio obudkciju tela nastradalog M.M.

Tek posle analize uviđaja, nalaza obdukcije i drugih veštačenja i eventualnih svedočenja znaće se zvanično kako se dogodila ova tragedija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČOVEK SE RAZNEO BOMBOM USRED ŠAPCA: Snažna ekspolozija odjeknula - "Ovo je kao horor"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022

Stanari su čuli snažnu eskploziju o čemu su, oko 7,15 časova, obavestili policiju..Šapčanin (56), po svoj pirlici, aktiviranjem bombe u podrumu stambene zgrade, u strogom centru grada, koja je nedaleko od šetališta i "Zelenog venca" oduzeo je sebi život, javljaju mediji...Kada su lekari stigli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Šapčanin se razneo bombom u podrumu svoje zgrade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2022

Šapčanin M.M.(56) razneo se tako što je aktivirao bombu u podrumu stambene zgrade, u strogom centru grada, preneli su mediji...Kako su prenele Novosti, stanari su čuli snažnu eksploziju o čemu su, oko 7.15 časova, obavestili policiju...Kada su lekari stigli na poziv policije, mogli su jedino da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.