Eksplozija u Sankt Petersburgu, četvoro ranjenih

Izvor: Beta, 02.Apr.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Sankt Petersburgu, četvoro ranjenih

U eksploziji nepoznatog porekla danas su povredjene četiri osobe u vojnoj akademiji u Sankt Petersburgu, prenele su ruske agencije.Prema neimenovanom izvoru agencije RIA novosti, povredjena su četiri studenta. TASS i Interfaks su preneli isti bilans.Zvaničnih informacija o broju ranjenih i razlozima eksplozije nema.Prema navodima medija, do eksplozije je došlo u Vojno-svemirskoj akademiji Možajkovski.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Eksplozija u Sankt Petersburgu, četvoro ranjenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2019

U eksploziji nepoznatog porekla danas su povređene četiri osobe u vojnoj akademiji u Sankt Petersburgu, prenele su ruske agencije...Prema neimenovanom izvoru agencije RIA novosti, povređena su četiri studenta. TASS i Interfaks su preneli isti bilans...Zvaničnih informacija o broju ranjenih i razlozima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.