Eksplozija u Rusiji: Poginuli žena i dete

Izvor: B92, 26.Mar.2020, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Rusiji: Poginuli žena i dete

U eksploziji gasa koja je raznela stambeni objekat u Magnitogorsku, u Rusiji, poginulo su jedna žena i jedan četrnaestogodišnjak.

U ovom trenutku je poznato da su žena i tinejdžer rođen 2006. godine, poginuli u nesreći u Magnitogorsku, saopštila je pres služba, dodajući da je jedno dvogodišnje dete, takođe povređeno u nesreći, u kritičnom stanju, preneo je TAS S.

Eksplozija se dogodila kasno danas u stambenoj zgradi, a posle eksplozije, šest stanova je zahvatio požar. Hitne službe su evakuisale spasile 31 osobu. Požar je ugašen, a zvaničnici kažu da bi curenje gasa moglo biti uzrok eksplozije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVOJE STRADALO U EKSPLOZIJI GASA U RUSIJI: U nesreći u Magnitogorsku poginuli žena i tinejdžer (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Mar.2020

U eksploziji gasa koja je raznela stambeni objekat u Magnitogorsku, u Rusiji, poginulo su jedna žena i 14-godišnji tinejdžer, saopštila je danas pres služba guvernera Čelijabinskog regiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.