Ekskluzivno na MONDU - Bond uživo!

Izvor: Mondo, 04.Dec.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno na MONDU - Bond uživo!

Samo na portalu MONDO uživo pogledajte otkrivanje nove glumačke postave u filmu "Spektar"! Bond ovog puta ime dve devojke - Moniku Beluči i Leu Sejdu!

Foto: Promo

Ekskluzivno na našem portalu saznajte naslov 24. po redu filma o Džejms Bondu, kao i celokupnu glumačku i filmsku ekipa novog nastavka!

U toku je press konferencija novog filma o najpoznatijem tajnom agentu na svetu, a MONDO čitaoci su deo globalnog fenomena na kojem je reditelj Sem Mendez >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << upravo otkrio ime filma - "Spektar"!

 Scenaristi koji su radili na filmu su Džon Logan i Rob Vejden, scenaristi filma "Skyfall".

"Prvi, neljudski član postave je 'Aston Martin' koji će dizajnirati poseban automobil - aston martin DB10".

Uključeni ste u pres salu "Pajnvud studija" u kojem ćemo saznati da li je istinit trač da su Lea Sejdo, Dejv Bautosta i Kristofer Valc deo nove 007 priče.



Džejms Bond je ubedljivo najduža i jedna od najuspešnijih filmskih franšiza u istorijii u kojoj su do danas isproducirana čak 23 filma. Snimanje novog nastavka počeće u ponedeljak, 8. decembra, a premijera filma biće u novembru sledeće godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.