Ekrem ponavljao prvi razred osnovne

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem ponavljao prvi razred osnovne

Jedan od favorita "Farme" (?!) Ekrem Jevrić otvorio je dušu Goci Bjelici i rekao da je ponavljao čak dva razreda osnovne škole - prvi i peti! Znali smo da Ekrem ne ume ni da čita, ni da piše, a sada je otkrio neverovatnu činjenicu, da je ponavljao prvi razred osnovne škole, a nakon toga i peti. Goca se našalila s njim rekavši mu da je i na “Farmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ” ponavljač, s obzirom da učestvuje drugi put u ovom rijalitiju.

Ekrem otvorio Goci dušu i ispričao tužnu priču  

- Išao sam peške u školu i zimi i leti, gladnog stomaka. To je bilo pre četvrdeset i nešto godina. Dve godine sam ponavljao, peti i prvi razred, ispričao je Ekrem Goci.

 

 

Ekrem Jevrić u prvoj sezoni bio je veoma interesantan gledaocima, ali ove godine se sve promenilo. Jevrić je previše dopustio sebi, te daje skandalozne izjave, kao što je pozdravljanje predsednika Kosova, upoređivanju sa Cecom i pitanja šta Novak Đoković peva. Javnost sve više osuđuje učešće i promociju nekoga “ko ne ume ni da govori pravilno, nema nikakav zanat u životu, a popularnost je stekao na osnovu svoje gluposti”.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.