Eko kamp Drvoljub od 24. do 26.avgusta 

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eko kamp "Drvoljub" od 24. do 26.avgusta 

Poslednji Goranski Eko Kamp - "Čarobni svet šume" - Drvoljub tokom ovog letnjeg raspusta počinje 24. avgusta i traje do 26. avgusta.

"Drvoljube ćemo dočekati u "Ekološkom centru Radulovački", u Sremskim Karlovcima koji pruža odlične uslove za edukaciju i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj. Ocenjen je visokom ocenom zbog kvaliteta i standarda koji ispunjava svih ovih godina", saopštio je Pokret gorana.

Tokom tri dana Drvoljubi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će u ovoj nesvakidašnjoj avanturi zajedno zaviriti u čarobni svet šume Fruške gore, Dvorske bašte, SRP "Koviljsko-petrovaradisnki rit", kroz razne aktivnosti. Istraživaće različite tipove staništa i njihove stanovnike. Upoznaće se sa drvenastim i zeljastim vrstama našeg područja. Kroz druženje sa vršnjacima, učiće i uživati u prirodi, u svim kulturno-istorijskim vrednostima koje pružaju Sremski Karlovci, kao i u vožnji "Karlovačkim pustolovom" (katamaranom).

"Igre u prirodi su manje struktuirane i daju više slobode za kretanje, koje ne samo da izuzetno povoljno utiču na razvoj celokupnog tela najmlađih, već utiče i na povećanje koncentracije. Ono što je naš cilj je da učesnici sopstvenom aktivnošću saznaju koliko je njihova životna sredina ugrožena, ko je ugrožava i kako da se angažuju u njenom očuvanju i zaštiti", dodaje se u saopštenju.

Kamp će voditi kamp lideri i stručni edukatori iz oblasti pejzažne arhitekture i rada sa decom navedenog uzrasta, dugogodišnji saradnici Pokreta gorana - Igor Đorđević, Jovana Lazić i Miloš Jovanović.

Više informacija može se dobiti putem telefona 021 451-788, 021 881-027, 060 0523-865; putem e-maila: office@pokretgorana.org.rs ili na Facebook stranici Goranski Eko Kampovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.