Edin me je samo tešio iza sena

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Edin me je samo tešio iza sena"

Pevačici Jeleni Jovanović i sportisti Edinu Škoriću Zadruga je oduzela nedeljni honorar jer su prethodne noći skinuli bubice i proveli neko vreme iza sena! Svi (na imanju, ali i pored TV-a) naravno sumnjaju da su radili nešto bezobrazno, daleko od kamera, što oni (opet naravno) demantuju.

Bilo mi je teško...Samo oni znaju kako ju je Edin utešio: Jelena Jovanović  

- Bilo mi je jako loše. Uspela sam Edinu i pre toga nekako da objasnim o čemu je reč. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << To je nešto iz mog privatnog života što ne želim da delim sa svima. Ne mogu da plačem pred kamerama. Uradila sam to, iako sam znala da će me kazniti i ne zanima me da li će mi neko verovati, rekla je Jelena, a Edin je potvrdio njenu priču:

 

- Jeleni je bilo teško zbog nekih privatnih stvari, a ja sam prijatelj u svakoj situaciji i bez razmišljanja sam skinuo bubicu, rekao je Edin.

 

Inače, Jeleni Jovanović je nekoliko nedelja pre početka rijalitija umrla majka sa kojom je živela, tako da je moguće da je upravo to razlog njene tuge i zbog čega je odlučila da ode iza sena sa Edinom.

 

I Marijana Leontijević kažnjena je oduzimanjem honorara jer je prenela farmerima informacije iz spoljnog sveta, što je takođe strogo zabranjeno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Edin me je samo tešio iza sena"

Izvor: Dzungla.org, 14.Okt.2013

Pevačici Jeleni Jovanović i sportisti Edinu Škoriću Zadruga je oduzela nedeljni honorar jer su prethodne noći skinuli bubice i proveli neko vreme iza sena! Svi (na imanju, ali i pored TV-a) naravno sumnjaju da su radili nešto bezobrazno, daleko od kamera, što oni (opet naravno) demantuju.. OpširnijeVesti...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.