EVO KOME ĆE VUČIĆ DODELITI MANDAT: To je potpuno prirodno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 10:12

EVO KOME ĆE VUČIĆ DODELITI MANDAT: "To je potpuno prirodno..."

Mandat će ići najjačoj partiji.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ima apsolutnu većinu u Skupštini Srbije.

- Potpuno je prirodno da mi kao stranka predložimo mandatara - rekao je Vesić, za TV Prva, navodeći da je korak bliže formiranju vlade početak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konsultacija stranaka, koje imaju poslanike u novom skupštinskom sazivu kod Vučića o novom premijeru.

On je naveo da je formiranje Pokreta za narod i državu odgovor Vučića i Srbije na teška vremene koja je čekaju jer se nalazi pod pritiscima, spojnim, pre svega zbog Kosova, ali i unutrašnjim.

- Pokret će okupiti različite političke stranke i pojedince koji imaju konseznus o najvažnim društvenim i političkim pitanjima - rekao je Vesić.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.