EU zainteresovana da investira

Izvor: RTS, 26.Nov.2012, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU zainteresovana da investira

Evropska investiciona banka je zainteresovana za projekte u oblasti infrastrukture, poljoprivrede i energetike u Srbiji, rečeno je u razgovoru članova delegacije te banke sa premijerom Ivicom Dačićem.

Premijer Srbije Ivica Dačić sastao se sa članovima delegacije Evropske investicione banke (EIB), koji su rekli da su zainteresovani za projekte u oblasti infrastrukture, poljoprivrede i energetike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Premijer Dačić razgovarao je sa potpredsednikom EIB Dariom Skanapijekom o angažovanju te banke u Srbiji, pri čemu je naglašeno da treba ubrzati realizaciju projekata, kako bi novac brže stizao do realnog ekonomskog sektora.

Dačić je upoznao potpredsednika EIB sa aktivnostima Vlade Srbije na finansijskoj konsolidaciji i oživljavanju privrede.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EIB Srbiji: Ubrzajte projekte

Izvor: B92, 26.Nov.2012

Beograd -- Evropska investiciona banka (EIB) je zainteresovana za projekte u oblasti infrastrukture, poljoprivrede i energetike u Srbiji, kažu članovi delegacije te banke...Premijer Ivica Dačić razgovarao je sa potpredsednikom EIB Dariom Skanapijekom o angažovanju te banke u Srbiji, pri čemu je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.