Izvor: Kurir, 09.Sep.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Usvajanje SSP približava Srbiju Uniji

BRISEL, 9. septembra 2008.(Beta) - Evropska unija je danas stavila do znanja da ratifikacija Sporazuma o saradnji i pridruživanju približava Srbiju Evropi, a Evropska komisija je naglasila da "ohrabruje svaki potez u tom pravcu". Portparolka evropskog komesara za proširenje Olija Rena, Kristina Nađ rekla je agenciji Beta da "Evropska komisija ohrabruje svaki potez Srbije ka pridruživanju EU, kao što su usklađivanje domaćih propisa sa zakonodavstvom i standardima EU i preuzimanje obaveza sadržanih u SSP i Privremenom trgovinskom sporazumu".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Čestitke

Izvor: RTV Pink, 09.Sep.2008

EU:Ratifikacija S S P jasan korak u približavanju Srbije EU. . . Evropska unija pozdravila je današnju ratifikaciju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (S S P) u Skupštini Srbije, ističući da je to dobrodošla vest i jasan korak u približavanju Srbije Uniji.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.