EPILOG: Raščinjen sveštenik optužen zbog droge

Izvor: Mondo, 25.Sep.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPILOG: Raščinjen sveštenik optužen zbog droge

Crkveni sud pravoslavne Eparhije žičke u Kraljevu lišio je čina i isključio iz crkvene zajednice na sedam godina Milana Jordovića iz Požege.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

To je izjavio za "Glas zapadne Srbije", protosinđel Savo, sekretar Episkopa žičkog.

"Rešenje Crkvenog suda upućeno je na potvrdu drugostepenom sudu SPC. Odluka je doneta pre mesec dana, zato što niko ne želi da pokriva takvog čoveka koji šteti ne samo ugledu crkve već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i naroda", rekao je protosinđel Savo.

Inače, bivšeg sveštenika Milana Jordovića i veroučitelja iz Požege, policija je uhapsila pre sedam meseci u Mrčajevcima, nakon što su u njegovom automobilu pronašli bunker sa 27 kilograma skanka upakovanog u 52 paketa.

Droga u "pasatu":Uhapšeni sveštenik i veroučitelj?

Jorodivić je za ovo delo osuđen na 12 meseci kućnog zatvora.

Pop i veroučitelj idu kući kad stigne "nanogica"

Pročitajte još:

Bože, sakloni: I pop iz Kruševca dilovao drogu!?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kraljevo: Raščinjen sveštenik optužen za šverc droge

Izvor: B92, 25.Sep.2018

Crkveni sud pravoslavne Eparhije žičke u Kraljevu lišio je čina i isključio iz crkvene zajednice na sedam godina Milana Jordovića iz Požege...To je rekao jza Glas zapadne Srbije protosinđel Savo, sekretar Episkopa žičkog..."Rešenje Crkvenog suda upućeno je na potvrdu drugostepenom sudu SPC....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.