EKOLOŠKA KATASTROFA U MILOŠEVCU: Tone pilećih nožica plutaju Moravom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKOLOŠKA KATASTROFA U MILOŠEVCU: Tone pilećih nožica plutaju Moravom

Meštani traže pomoć preko društvenih mreža

Meštani Miloševca ovih dana guše se od jezivog smrada koji se širi, a prizor na Velikoj Moravi je užasan - tone pilećih nožica izručene su u reku i na obalu!

Društvenim mrežama ovih dana masovno se dele zabeležene fotografije u Miloševcu, na Velikoj Moravi. Korisnici mreža su zgroženi i plaše se da ne bi došlo do širenja neke zaraze i ekološke katastrofe.

- Ekološka katastrofa! U Miloševcu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Velikoj Moravi kod starog broda od skele u toku prošle nedelje klanica koja se bavi klanjem pilića je istovarila pun kamion pilećih nogu.

- Smrad se oseća do jeze! Poziv za nadležne organe da u što kraćem roku odreaguju, saniraju i po zakonu kazne počinioce!

- Kod nas u opštini postoji jedna klanica koja se bavi tom delatnošću, tako da počinioca nije teško pronaći - napisao je Vladica Ognjanović na svom Fejsbuk profilu uz priložene fotografije ovog užasa.

BONUS VIDEO: (VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.