EKIPA RADIO BEOGRADA PRIVEDENA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Držali ih 6 sati bez ikakvog objašnjenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKIPA RADIO BEOGRADA PRIVEDENA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Držali ih 6 sati bez ikakvog objašnjenja!

Cela ekipa odvedena je u stanicu u Južnoj Mitrovici na saslušanje gde su im oduzeti mobilni telefoni.

Ekipa prvog programa Radio Beograda privedena je danas u kosovsku policiju u južnom delu Kosovske Mitrovice i zadržana šest sati u pritvoru, a razlog privođenja nije poznat.

Ekipa prvog programa Radio Beograda privedena je danas u kosovsku policiju u južnom delu Kosovske Mitrovice i zadržana šest sati u pritvoru, a razlog privođenja nije poznat. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Posle toga, kako se navodi, cela ekipa odvedena je u stanicu u Južnoj Mitrovici na saslušanje gde su im oduzeti mobilni telefoni.

Posle šest sati puštena je na slobodu, uz napomenu da treba da se vrati u severnu Kosovsku Mitrovicu, jer nije bezbedno da ide dalje ka Gračanici, gde su prvobitno nameravali da krenu.

U stanici policije odnos prema ekipi Radio Beograda bio je korektan
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.