E, ovo je čudna reakcija na prevaru!

Izvor: Mondo, 17.Okt.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, ovo je čudna reakcija na prevaru!

Niko ne bi voleo da se nađe u situaciju da zatekne preljubu svog bližnjeg na delu, ali ovaj mladić se izgleda prilično snašao...

Foto: Facebook/printscreen

 Kada zateknete voljenu osobu u nedozvoljenim radnjama, poput prevare, verovatno vam mnoge stvari padnu na pamet - da raskinete, da nešto udarite, da zaplačete... Mogućnosti su beskonačne.

Međutim, ovaj mladić je brže-bolje uslikao svoju devojku u krevetu sa njenim cimerom i dotične slike objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na svom Facebook profilu.

Posle svađe, on se vratio ujutru da bi se pomirili i zatekao horor svake osobe, pa odlučio da je upravo objavljivanje polu-golih slika svoje devojke u krevetu sa nekim dečkom najbolja moguća osveta.

U pitanju je prilično neugodna situacija, ali u svakom slučaju, treba izbegavati devojke koje imaju cimera, kao i momke koji su spretni sa fotografisanjem.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.