Džulija Roberts nagrađena za celokupnu karijeru

Izvor: Blic, 21.Sep.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulija Roberts nagrađena za celokupnu karijeru

Američka glumica Džulija Roberts dobila je priznanje Donostija za celokupnu karijeru koje joj je dodeljeno na filmskom festivalu u španskom gradu San Sebastijanu.

Nagradu joj je u ponedeljak uveče uručio kolega Havijer Bardem sa kojim igra u novom filmu "Jedi, moli, voli".

Prema Bardemovim rečima, Robertsova je izuzetna glumica koja "s lakoćom igra u svim žanrovima" i koja je u stanju da prenese "sve moguće emocije".

"Hvala od sveg srca", izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je glumica na španskom jeziku.

Među ranijim dobitnicima nagrade Donostija su Gregori Pek, Robert Mičam, Katrin Denev, Al Paćino, Majkl Daglas, Vanesa Redgrejv i Vudi Alen.

Džulija je 2001. dobila Oskara za naslovnu ulogu u filmu "Erin Brokovič".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džulija Roberts: nagrada za životno delo

Izvor: Tracara.com, 21.Sep.2010

Uspešna holivudska glumica koja se proslavila filmom 'Zgodna žena' u kom je igrala pored glumca Ričarda Gira, dobila je danas priznanje za svoju celokupnu karijeru, Donostija na filmskom festivalu u San Sebastijanu. Mnogi su prokomentarisali da je Džulija Roberts i previše mlada da bi dobila nagradu...

Nastavak na Tracara.com...

Džulija Roberts - nagrada za životno delo

Izvor: Filmske.com, 22.Sep.2010, 13:26

Uspešna holivudska glumica Džulija Roberts dobila je priznanje Donostija za celokupnu karijeru koje joj je dodeljeno na filmskom festivalu u španskom gradu San Sebastijanu...Nagradu joj je u ponedeljak uveče uručio kolega Havijer Bardem sa kojim igra u novom filmu "Jedi, moli, voli"...Prema Bardemovim...

Nastavak na Filmske.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.