Džordž Kluni magnet za TV gledaoce

Izvor: RTS, 16.Mar.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni magnet za TV gledaoce

Ponovno pojavljivanje holivudskog superstara Džordža Klunija u jednoj epizodi "Urgentnog centra" (ER) podiglo je gledanost čak za 23 odsto.

Kratak povratak Džordža Klunija u seriju "Urgentni centar" (ER) vratio je gledaoce pred TV ekrane, pa je gledanost epizode u kojoj se on nakratko pojavljuje kao doktor Dag Ros bila najveća za poslednje dve godine.

Epizoda u kojoj se pojavljuje još nekoliko glumaca iz prvobitne postavke imala je 23 odsto više gledalaca nego >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ranije, objavljeno je na sajtu Bi-Bi-Si njuza.

Serija "Urgentni centar", koja je u drugoj polovini 90-tih nekoliko godina bila najgledanija u SAD, pomogla je Kluniju da napravi uspešnu karijeru u Holivudu gde je dobio četiri nominacije za Oskara, a jedna pozlaćena statueta je 2006. i završila u njegovim rukama, za epizodnu ulogu u drami "Sirijana".

Inače, Kluni je doktora Rosa glumio od 1994. do 2000. godine.

Serija, koju je kreirao pokojni autor "Parka iz doba Jure", Majkl Krajton, i čija se radnja događa u jednoj izmišljenoj bolnici u Čikagu, 1995. godine bila je najpopularniji TV šou sa prosečno 32 miliona gledalaca nedeljno.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.