Džordž Kluni: Dame, lažna uzbuna

Izvor: Mondo, 13.Sep.2012, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni: Dame, lažna uzbuna

Glumac je demantovao da je raskinuo sa Stejsi Kibler, na veliku žalost žena širom sveta.

Beta/AP

Londonski tabloid "San" objavio je juče da je Džordž Kluni ostavio svoju devojku Stejsi sa kojom je u vezi već više od godinu dana.

"Džordž je hteo slobodu, a Stejsi brak, i razišli su se", rekao je navodno listu izvor blizak paru.

Klunijeva PR služba reagovala je saopštenjem u kojem demantuje da je došlo do raskida.

"Priča o >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << raskidu gospodina Klunija i gospođice Kibler je potpuno netačna, i apelujemo na javnost da ne veruje glupostima izmišljenim samo da bi se prodale novine", navodi se u saopštenju.

Kluni i Stejsi, bivša rvačica, u vezi su već više od godinu dana.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Džordž Kluni (još) nije ostavio Stejsi Kibler!

Izvor: Svet, 13.Sep.2012

Ljubav cveta! Holivudski srcelomac Džordž Kluni, koji u 51. godini ima nezvaničnu titulu najpoželjnijeg mladoženje u svetu sedme umetnosti, nije raskinuo sa Stejsi Kibler (32), plavokosom lepoticom koja je ranije bila profesionalna rvačica! Vest o raksidu slavnog para objavio je britanski tabloid...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.