Džonson rekonstruiše vladu, cilj ispunjenje obećanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021, 14:28

Džonson rekonstruiše vladu, cilj ispunjenje obećanja

Premijer Velike Britanije Boris Džonson rekonstruisaće danas vladu kako bi na prava mesta stavio "jak i ujedinjen tim", koji će ispuniti predizborna obećanja iz 2019. godine o ispravljanju regionalne nejednakosti, rekao je danas izvor iz Džonsonovog kabineta.

"Premijer će danas posle podne postaviti ministre i fokusirati se na jedinstvo i ujednačavanje cele zemlje", rekao je izvor Rojtersa.

Džonson ovom rekonstrukcijom želi da, kako je njegov portparol rekao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "prioriteti od javnog značaja budu ispunjeni".

Upitan o tome da li vlada nije uradila sve što je mogla da uspostavi regionalnu jednakost širom zemlje, portparol je odgovorio da je "javnost videla njihove rezultate po pitanju ujednačavanja i da će nastaviti da radi na tome".

"Dobro je da imamo tim koji je spreman da ispuni prioritete od javnog značaja i to će se dogoditi sa najavljenom rekonstrukcijom", dodao je portparol.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Džonson rekonstruisao Vladu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2021

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson počeo je danas dugo očekivani proces rekonstrukcije svog kabineta da bi osvježio Vladu i usmjerio je na ispunjenje obećanja koja je dao u izbornoj 2019. godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.