Džoni Dep pomislio da će umreti u avionu

Izvor: Blic, 03.Nov.2011, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep pomislio da će umreti u avionu

Holivudski glumac Džoni Dep nedavno se našao na korak od smrti, kada je motor aviona u kome se nalazio odjednom prestao da radi.

Dok je leteo privatnim avionom za Los Anđeles, Džoni Dep se ozbiljno uplašio za svoj život. Glumac je razgovarao sa Brusom Robinsonom, režiserom filma "Rum Diary", kada je zvuk motora odjednom prestao da se čuje.

Džoni i Brus su se pogledali, misleći isto. "Gledali smo se, ćuteći, a onda sam ja izgovorio - je li to to? On je odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - da, ovo je smrt. Onda smo obojica počeli histerično da se smejemo", rekao je glumac za "Live" magazin.

Na sreću dvojice putnika, motor se nedugo zatim ponovo pokrenuo i avion je počeo da se uzdiže. "To iskustvo je dodatno povezalo Brusa i mene. Na trenutak je delovalo kao da ćemo umreti zajedno", rekao je Dep.

Povezane vesti: Džoni Dep došao na premijeru sa nalakiranim noktima

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.