Džoni Dep i Vanesa Paradi se i zvanično rastali

Izvor: Blic, 20.Jun.2012, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep i Vanesa Paradi se i zvanično rastali

Glumački par Džoni Dep (49) i Vanesa Paradi (39) nakon niza spekulacija i nagađanja potvrdili su tvrdnje medija s početka godine da se razilaze. Džoni Dep je ponovo samac

Glumčev publicista potvrdio je juče da su Dep i Vanesa odlučili da raskinu vezu koja je trajala 14 godina, a iz koje imaju dvoje dece. Vest o njihovom raskidu proširila se medijima još početkom januara, ali je Vanesa izjavljivala kako je njihova veza samo u krizi.

O lošem odnosu koji je dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vladao u njihovoj vezi svedoči i činjenica da njih dvoje nisu viđeni zajedno u javnosti od 2010. godine. Vanesa nije prisustvovala ni jednoj premijeri Džonijevih filmova, popu "Dark Shadows" i "The Rum Diaries".

- Mesecima su pokušavali da spasu vezu, ali već nedeljama im je bilo jasno da joj nema spasa - rekao je izvor za magazin "Pipl".

Njihova veza počela je 1998. godine, i iz nje imaju ćerku Lili Rouz (12) i sina Džeka (9). S obzirom na to da su zajedno već dugo, strani mediji prognoziraju da bi Vanesi mogla da pripadne polovina Džonijeve imovine.

Povezane vesti: Vanesa Paradi: Džoni Dep je i dalje moj Džoni Dep i Vanesa Paradi žive odvojeno Džoni Dep ostavio Vanesu Paradi? Vanesa Paradi i Džoni Dep prvi put zajedno na filmu Džoni Dep i Vanesa Paradi prvi put zajedno na filmu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raskinuli Vanessa Paradis i Johnny Depp!

Izvor: Tracara.com, 19.Jun.2012, 23:44

Raskid nakon 14 godina!Johhny Depp i Vanessa Paradis zvanično su prekinuli svoju vezu nakon 14 godina.Glumčev portparol objavio je danas popodne da se par rastao u miru i dodao: 'Molim vas da poštujete njihovu privatnost i ono što je najbitnije - privatnost njihove dece'.Par koji ima dvoje dece,...

Nastavak na Tracara.com...

Džoni Dep i Vanesa Paradi: Ipak razlaz

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Jun.2012

Dugo se pisalo o raskidu njihove veze, a sada je čuveni par koji je zajedno već 14 godina i zvanično objavio da je to istina. ..

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.