Džoni Dep i Amber Herd opet zajedno

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep i Amber Herd opet zajedno

Glumac je uspeo da lepu plavušu opet osvoji cvećem i pesmama koje je svaki dan slao na njenu adresu.

Američki mediji pišu da su Džoni Dep (46) i Amber Herd (26) obnovili romansu posle više od mesec dana "pauze". Raskid je usledio nedugo nakon što je svet saznao da Džoni nije bio veran Vanesi Paradi i da se nekoliko meseci pre raskida sa njom smuvao sa lepom Amber koju je upoznao na snimanju filma "Dnevnici ruma".

Međutim, Amber je navodno Džonija ostavila jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije mogla da podnese to što je mediji nazivaju rasturačicom brakova, ali Džoni je bio uporan.

Posle stotina ruža i isto toliko ljubavnih pesama, Amber je popustila i odletela na Džonijevo privatno ostrvo na Bahamima, piše britanski "The Sun".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.