Džo Kol odlazi iz Čelsija?

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2010, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džo Kol odlazi iz Čelsija?

Fudbaler Čelsija Džo Kol mogao bi da napusti taj tim u letnjem prelaznom roku, prenose engleski mediji.

Kol već duže vreme vodi pregovore sa upravom kluba o produžetku ugovora, ali čelnici nisu voljni da ispune njegove zahteve kada je u pitanju visina nedeljne plate. Naime, Kol trenutno ima 70.000 funti sedmično, a traži da ima ista primanja kao i Mihael Balak, Nikolas Anelka i Mikael Esijen, čija su nedeljna primanja 120.000 funti.

Ipak, Čelsi je spreman da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mu ponudi platu u visini od 100.000 funti nedeljno. Zbog toga u Engleskoj se počelo sa spekulacijama o njegovom odlasku.

Mediji tvrde da je najbliži prelasku u Mančester siti, koji uveliko prati dešavanja u Čelsiju i sprema ponudu za Kola. Navodno, Siti je spreman da ponudi Kolu nedeljnu platu od 150.000 funti, po čemu bi bio jedan od najplaćenijih fudbalera Premijer lige.

Džo Kol je u Čelsiju od juna 2003. godine, kada je stigao iz Vest Hema. Do sada je za reprezentaciju Engleske odigrao 53 utakmice i postigao 10 golova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.