Džipom usmrtio dve medicinske sestre kod Kikinde

Izvor: B92, 19.Maj.2016, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džipom usmrtio dve medicinske sestre kod Kikinde

Kikinda -- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u u Bašaidu kod Kikinde, poginule su medicinske sestre C. A. (28) i D. F. (30) iz Zrenjanina, pišu “Večernje novosti”.

Do nesreće je došlo kada je na njihov automobil "ford fijesta" naleteo džip "lend rover" austrijskih registarskih tablica, za čijim volanom je bio N. Z. (33) iz Beograda.

Od siline udarca devojke, koje su krenule na posao, u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treću smenu u kikindskoj bolnici, na mestu su ostale mrtve.

U kikindskoj policiji nisu saopštili uzrok nesreće, ali nezvanično se saznaje da vozač nije stao da propusti vozilo koje se kretalo glavnim magistralnim putem.

Vozilo u kojem su bile nastradale, kretalo se magistralom Zrenjanin - Kikinda, što znači da je imalo prvenstvo prolaza u odnosu na "lend rover", koji je dolazio sa sporednog puta iz pravca Torde. Do sudara je došlo na raskrsnici na ulazu u Bašaid iz pravca Melenaca.

Kako su rekli očevici, umesto da stane na raskrsnici i propusti vozilo u kom su bile Zrenjaninke, N. Z. je produžio i direktno se sudario sa njima. "Lend rover" je velikom brzinom naleteo na automobil nastradalih devojaka. Udarac je bio toliko silovit da je automobil u kom su bile nastradale odleteo nekoliko metara sa puta.

Ovaj deo puta važi za crnu saobraćajnu tačku u selu Bašaid. U prethodnih nekoliko godina, čak 10 saobraćajnih nesreća dogodila se na istom mestu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.